Ga naar hoofdinhoud

TiCKeTSHoP

Wonderfeel Ticketshop

Met pijn in het hart hebben we moeten besluiten WinterWonderfeel te annuleren. Kroop Wonderfeel deze zomer nog door het oog van de naald, de nieuwe coronamaatregelen zetten een streep door onze eerste wintereditie op het prachtige landgoed Zonnestraal in Hilversum. De avondlockdown in combinatie met de anderhalve meter afstand houden maken het onmogelijk om het evenement verantwoord te organiseren. 

WinterWonderfeel had een voorstelling moeten worden waarin we ons konden onderdompelen in een hartverwarmende sfeer van muzikale verrassingen en poëzie. Een voorstelling waarin harmonie en optimisme even centraal hadden mogen staan.

De teleurstelling is groot voor het hele team en alle musici, maar… energy is never lost. We onderzoeken momenteel of WinterWonderfeel volgend jaar alsnog door kan gaan.

Als je een ticket voor WinterWonderfeel hebt gekocht krijg je de keuze om het aankoopbedrag terug te vorderen of om het bedrag geheel of gedeeltelijk te doneren. Wij sturen je hier komende week nadere informatie over.

Ondertussen zetten wij onze energie door naar Wonderfeel 2022. We zien ernaar uit om op 15, 16 en 17 juli elkaar weer te ontmoeten en zorgeloos de zomer te vieren op een zonovergoten Wonderfeel.

Waarom ontvang ik mail van Paylogic?

Kan ik een ticket kopen voor meerdere voorstellingen?

Welke coronamaatregelen gelden er?

Wat gebeurt er als WinterWonderfeel afgelast moet worden?

Wat is het dinerbuffet?

Wat is het loge-arrangement?

Wat kost een ticket?

Zijn er ook kortingen?

Nemen jullie tickets terug?

Moet ik mijn e-ticket printen?

Wat moet ik doen als ik mijn kaartje ben kwijtgeraakt?