Ga naar hoofdinhoud

Word Vriend van Wonderfeel

Het organiseren van een festival vraagt een hoop liefde, passie, visie, doorzettingsvermogen en natuurlijk de nodige financiële middelen. Naast alle talentvolle musici die in de zomer optreden, werkt er een team van bureaumedewerkers, makers, programmeurs, producenten en vrijwilligers bijna een jaar lang aan dit bijzondere festival, waarin klassieke muziek en de natuur centraal staan.

Verschillende lidmaatschappen

Wat voor vriend ben jij?
Om dit allemaal mogelijk te maken, kunnen we jouw steun als Vriend van het festival goed gebruiken. En omdat geen vriend hetzelfde is, kun je eerst bekijken wat jouw band is met het festival voordat je een keuze maakt. Helemaal onderaan deze pagina kun je vervolgens het aanmeldformulier invullen.

Let op: ben jij al vriend van het festival en wil je je vriendschap upgraden? Vul dan niet onderstaand formulier in, maar stuur ons een mail via info@wonderfeel.nl.

Ben jij een WoNDeRVriend?

Ben jij een WoNDeRFiel?

Ben jij een WoNDeRFilantroop?

Zakelijk WoNDerVriend worden?

Aanmeldformulier Vrienden

Door het formulier hieronder in te vullen machtig je ons het gekozen bedrag jaarlijks – tot wederopzegging – van je rekening af te schrijven.

Wist je dat? Omdat Stichting Wonderfeel een culturele ANBI-status heeft, kun je de gift voor 125% van je inkomstenbelasting aftrekken. (klik hier voor meer informatie).