Ga naar hoofdinhoud

Word Vriend van Wonderfeel

Het organiseren van een festival vraagt een hoop liefde, passie, visie, doorzettingsvermogen en natuurlijk de nodige financiële middelen. Naast alle talentvolle musici die in de zomer optreden, werkt er een team van bureaumedewerkers, makers, programmeurs, producenten en vrijwilligers bijna een jaar lang aan dit bijzondere festival, waarin klassieke muziek en de natuur centraal staan.

Om dit allemaal mogelijk te maken, kunnen we jouw steun als Vriend van het festival goed gebruiken. En omdat geen vriend hetzelfde is, kun je eerst rustig bekijken wat jouw band is met het festival voordat je een keuze maakt. Ben jij WoNDeRVriend, WoNDeRFiel of misschien wel een WoNDeRFilantroop?

Wondervriend, Wonderfiel of Wonderfilantroop! Wat ben jij?

Let op: ben jij al vriend van het festival en wil je je vriendschap upgraden naar Wonderfiel of Wonderfilantroop? Vul dan niet onderstaand formulier in, maar stuur ons een mail via info@wonderfeel.nl.

Ben jij een WoNDeRVriend?

Ben jij een WoNDeRFiel?

Ben jij een WoNDeRFilantroop?

Zakelijk WoNDerVriend worden?

* Zowel de voorpresentatie van het festivalprogramma als het midwinterconcert vinden plaats in het Muziekcentrum van de Omroep, waar ook het kantoor van Stichting Wonderfeel gevestigd is.

Wist je dat? Omdat Stichting Wonderfeel een culturele ANBI-status heeft, kun je de gift voor 125% van je inkomstenbelasting aftrekken. (klik hier voor meer informatie).

Vriend van Wonderfeel worden

Door het formulier hieronder in te vullen machtig je ons het gekozen bedrag jaarlijks – tot wederopzegging – van je rekening af te schrijven.