Ga naar hoofdinhoud

Schenken of nalaten aan Wonderfeel

Eerder deelden we met jullie het verhaal over de bijzondere gift van Wim en Martine Soeters-Wassenaar die naast levenspartners, al 50 jaar (!) een pianoduo vormen en net als Wonderfeel jonge talentvolle musici een warm hart toedragen.

Met hulp van al hun muziekvrienden besloten zij te doneren aan Wonderfeel om zo een steentje bij te dragen en talentvolle musici een kans te geven. En zoals ze het zelf verwoorden: “ervoor te zorgen dat elke volgende generatie daarbij de ondersteuning krijgt die zij verdient.

Overweeg jij nou ook om jonge musici van Wonderfeel te steunen? Dan kan dat op allerlei manieren, met een grote of kleine schenking, want elke steun is welkom. Steeds meer mensen kiezen er trouwens voor om na te laten aan een goed doel. Door Wonderfeel in je testament op te nemen, maak je het mede mogelijk voor jonge musici, die met hun talent en gedrevenheid anderen inspireren en uitdagen, om boven zichzelf uit te stijgen. Je draagt bij aan samenwerkingen met de beste orkesten en solisten.

Desgewenst kijken we graag samen met jou naar een mooie bestemming voor je gift of nalatenschap. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Georges Mutsaerts via Georges@wonderfeel.nl

Zie ook ´Word vriend van Wonderfeel´