Ga naar hoofdinhoud

Word vrijwilliger bij Wonderfeel

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Wonderfeel. Jong en oud: iedereen is van harte welkom om mee te werken! Tijdens het festival werken zo’n 200 vrijwilligers in verschillende functies: van tickets scannen, het bemannen van het infopunt tot ondersteunen van de catering.

Op deze pagina vind je meer informatie over vrijwilligerswerk bij Wonderfeel. Wil jij op de hoogte gehouden worden over wanneer je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in (je meld je dan nog niet aan).

Klik hier om op de hoogte gehouden te worden.

Heb je vragen? Mail: vrijwilligers@wonderfeel.nl

Als vrijwilliger heb je onbeperkt toegang tot het festival en zorgen we natuurlijk goed voor je tijdens je verblijf bij Wonderfeel. Zo kan je altijd mee eten op de dagen dat je een shift hebt. Als tegenprestatie vragen we een beschikbaarheid van minimaal twee dagen aan te geven.

 

Na je aanmelding word je ingedeeld in een team, alle teams werken in verschillende shifts van ’s ochtends tot ’s avonds op de festivaldagen. De duur van shifts variëren van vijf tot zeven uur. We vragen een minimale inzet van 12 uur verspreid over de drie festivaldagen. Daarnaast heb je voldoende tijd om het festival te gaan verkennen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende teams. Je geeft bij je aanmelding je voorkeur voor een functie aan.

 

Functies vrijwilligers Wonderfeel 2023

Entréeteam

Terreinservice

Bouw & breek

Barteam

Catering

Flexteam

Backstagemanagement

Stagecrew

Accreditatie