Ga naar hoofdinhoud

Een bijzondere gift, een bijzonder verhaal!

Dit voorjaar ontving Wonderfeel een bijzondere gift van Wim en Martine Soeters-Wassenaar, beiden pianist en al jaren vaste bezoekers van Wonderfeel. Een gift met een verhaal wat we graag met jullie willen delen!

Martine en Wim zijn namelijk niet alleen getrouwd en klassieke muziek-fan. Afgelopen november bereikten zij hun 50-jarig bestaan als pianoduo. Om dat te vieren organiseerden hun zonen Bart en Kasper in het Beauforthuis een bijzondere concertavond. Samen met hun partners Sanne Bijker en Irene Hartkamp en met medewerking van muziekvrienden én met de kleinzonen van Wim en Martine werd het een onvergetelijk muziekfeest.

Een muziekfeest in de geest van Wonderfeel: professionele musici die een bijzondere samenwerking aangaan in uiteenlopende stijlen, met bijzondere arrangementen en met prachtige Nederlandse vertalingen van een aantal bekende songs. Een kleine Wonderfeel in de winter!

Het pianoduo besloot om aan alle genodigden te vragen als jubileumgift een bedrag over te maken voor Wonderfeel. En daar werd ruimhartig gehoor aan gegeven. Met hun gift benadrukken Wim en Martine dat muziek een verleden heeft maar ook een toekomst: “Wij hopen dat elke volgende generatie daarbij de ondersteuning krijgt die zij verdient.”

Wim en Martine, gefeliciteerd met jullie jubileum en bedankt voor jullie gulle gift en het mooie verhaal!