Ga naar hoofdinhoud

PRoGRaMMa

Bekijk het volledige programma

Activiteiten Natuurmonumenten

vr. 21 juli 2023 13:00 - 21:45, Special
za. 22 juli 2023 11:00 - 21:00, Special
zo. 23 juli 2023 11:00 - 20:00, Special

Loop langs bij de infostand van Natuurmonumenten op Het Veld en stel al je natuurvragen aan de boswachter! Ook kun je hier de speciale Wonderfeelwandeling ophalen. Deze route voert je langs alle bijzondere plekjes op Schaep en Burgh. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten bij de stand, waaronder waterbeestjes zoeken en de grote boswachtersquiz (volwassenen mogen natuurlijk ook meedoen). En voor de echte natuurliefhebbers hebben we exclusieve wandelingen met de boswachter.

Waterbeestjes zoeken
Speuren naar verborgen waterbeestjes in de vijver. Leen een schepnetje om te zien wat er in het water leeft. Er leven meer kleine kriebelbeestjes in een natuurgebied dan je denkt.

Grote boswachtersquiz 
Wat vinden we vaak in de molshopen op de buitenplaatsen? Welke dieren kunnen ook achteruitvliegen? En wie wonen er in de ijskelder? Tijdens de grote boswachtersquiz kun je je natuurkennis testen en leer je van alles over de natuur en historie van de buitenplaatsen.

Wandeling met de boswachter
Ontdek alle bijzondere plekjes op Schaep en Burgh met onze boswachter, waaronder de ijskelder. Welke bijzondere dieren kom je allemaal tegen? En hoe zijn deze buitenplaatsen eigenlijk ontstaan? Je komt het allemaal te weten tijdens deze inspirerende ontdekkingstocht.

Kom voor starttijden en inschrijving voor de activiteiten (max. 20 personen) naar de infostand van Natuurmonumenten op Het Veld. Je vindt de Natuurmonumenten stand direct naast de infostand van Wonderfeel.

Activiteiten Natuurmonumenten

Wat zijn de data van 2024?

Wat kost een ticket?

Wat houden de verschillende podia in?

Is er een kinderprogramma dit jaar?