Ga naar hoofdinhoud

PRoGRaMMa

Bekijk het volledige programma

Ballaké Sissoko – Djourou

vr. 16 juli 2021 21:15 - 22:15, Het Weiland

De in Parijs woonachtige Ballaké Sissoko leerde het bespelen van de kora of West-Afrikaanse harp in Mali van zijn vader. Toen die stierf, werd de dertienjarige Ballaké, nu hoofd van het gezin, zijn vervanger in het Malinese Ensemble Instrumental National. Met zijn traditionele, 21-snarige kora trok hij daarna de wereld in. En met succes: al improviserend met instrument en stem creëerde hij een uiterst persoonlijke stijl die hypnotiseert en onherroepelijk doet wegdromen.

De in Parijs woonachtige Ballaké Sissoko leerde het bespelen van de kora of West- Afrikaanse harp in Mali van zijn vader. Toen die stierf, werd de dertienjarige Ballaké, nu hoofd van het gezin, zijn vervanger in het Malinese Ensemble Instrumental National. Met zijn traditionele, 21-snarige kora trok hij daarna de wereld in. En met succes: al improviserend met instrument en creëerde hij een uiterst persoonlijke
stem stijl die hypnotiseert en onherroepelijk doet wegdromen.

Programma
Djourou

Ballaké Sissoko – kora

Ballaké Sissoko – Djourou

Foto ©Benoit Peverelli

Let op: dit blokkenschema is nog niet definitief en wordt regelmatig geüpdatet. Vanaf eind mei kun je op deze pagina het blokkenschema downloaden en printen.

Wat is er anders op Wonderfeel 2022?

Wat kost een ticket?

Wat houden de verschillende podia in?

Is er een kinderprogramma dit jaar?