Ga naar hoofdinhoud

Podia 2021

Podia

Op buitenplaats Schaep en Burgh, tijdens Wonderfeel omgetoverd tot groene happy bubble, zijn dit jaar vier podia met elk een eigen signatuur opgebouwd. Een arcadische miniwandeling voert je van plek naar plek, alwaar je telkens in compleet andere sferen wordt ondergedompeld.

Het Veld
Naast het landhuis ligt Het Veld, het hart van Wonderfeel. De plek van aankomst en vertrek, én de plek waar je je languit in het gras kunt wentelen in de lekkerste muziek. Van strijkorkest tot pianotrio, van hypnotiserende minimal music tot barok vuurwerk. En dit jaar nog een tandje meeslepender omdat óók Het Weeshuis van de Hits zijn bonte programmering op Het Veld heeft geparkeerd.

programmeurs: Floris Kortie, Georges Mutsaerts & Tamar Brüggemann

 

Het Weiland
Wonderfeel boort op Het Weiland nieuwe dimensies aan van het verschijnsel klassieke muziek. Hier slaan dit jaar de vertrouwde podia White Label en Ongehoord de handen ineen voor het laven van avontuurlijke oren. Kakelverse composities, buitengaatse combinaties, pop, jazz, elektronica, niet-westerse muziek, alles in de blender. Áls Het Weiland al een label behoeft, dan toch onorthodox en eigenzinnig.

programmeurs: Masa Spaan, Shane Burmania & Toks Dada

 

De Bosplek
Het intiemste podium van Wonderfeel 2021 is De Bosplek. Een unplugged podium waar de musici net als jij onder de blote hemel in het gras staan. Alle curatoren en creatievelingen van het Wonderfeel-team hebben hun fantasie de vrije loop gelaten. Met als resultaat een outburst van sfeervolle programma’s, van het Nederlands Kamerkoor tot Neo-Fanfare 9×13, van pianosolo tot yoga, en dat vlak voor je voeten.

 

Het Dorp
Voor de jongste bezoekers van Wonderfeel is aan de rand van Het Veld en naast De Vijver Het Dorp ingericht. Daar speelt zich tijdens de dagshifts op zaterdag en zondag een doorlopend kinderprogramma af: van knutselen tot drummen, van waterbeestjes zoeken tot schateren bij de poppenkast.