Ga naar hoofdinhoud

Nienke Nasserian wint de Keep an Eye Productieprijs

Sopraan en klassiek muziektheatermaakster Nienke Nasserian is de winnares van de jaarlijkse Wonderfeel Keep an Eye productieprijs! Zeer veelbelovend was haar pitch van haar ‘zelfhulpopera’ RISE over de maakbaarheid van geluk.

RISE
Waarom zit ons geluk, ons mentale welzijn, in een dalende lijn? We leven toch in een van de meest gelukkige landen ter wereld? Coaching, healing, spirituele retraites, het is een miljoenenbusiness geworden en zelfhulpboeken gaan als warme broodjes over de toonbank met beloftes op een beter leven. Ook Nienke leest ze en realiseert zich wat een privilege dit eigenlijk is. Is er zoiets als een stappenplan voor geluk? En welke muziek kan daarbij horen? Nienke integreert klassieke zang, klankschalen, kalimba en healing frequencies van chakra’s om alle zintuigen te prikkelen via de vijf elementen, water, vuur, wind, aarde en hemel.

“Je moet het maar durven: voor een jury je innerlijke zoektocht naar geluk pitchen. Nienke deed het met zoveel energie, eigenheid én een vleugje ironie, dat ze ons in no time had overtuigd dat dit een podium op Wonderfeel verdient”  aldus de jury.

 

 

Keep an Eye Productieprijs 
De jaarlijkse prijs biedt jonge creatieve makers de kans hun artistieke ideeën en ambities waar te maken. Met het geldbedrag van tienduizend euro ontwikkelen ze een nieuwe, complete podiumproductie die tijdens het festival Wonderfeel in première gaat

Klik hier voor meer informatie over de Keep an Eye Productieprijs