Ga naar hoofdinhoud

Eten & drinken

Wonderfeel is meer dan alleen muziek

Geniet in de mooie zomerzon van ons ruime aanbod aan foodtrucks. Dit jaar volledig pescotarisch! Hieronder vind je een greep uit de rollende keukens van 2022.
Het meenemen van eigen eten en drinken op festivalterrein is niet toegestaan. Op het festival wordt er dit jaar niet gewerkt met munten – het is pin-only. Dus neem je pinpas mee!

Het Veld
DailyDog (streetfood)
De Fromagerie (kaas)
De Koffie Eend (koffie)
Dille & Kamille
Donovan’s (soulfood)
Hoi Anh (Vietnamees)
Iksmeltvoorjou (Italiaans ijs)
Karma Kebab (pita kebab)
Koffie Kaatje (koffie)

De Vijver
Wonderfeels Wijnlokaal
Mr. & Mrs. Watson (burgers)
NonnaPepa (pasta)
Pauline’s Cuisine (koffie)
Sergeant Pepper (Indiaas)
Smaakvolvo (koffie)
Where’s the Beef? (burgers)

De Laan
Fratelli e pizza (pizza)

De Bosplek
Dapp Frietfiets (friet)

Het Veld

DailyDog

Burning desire? Overtref jezelf, laat de strengheid even vieren. En pak die puntzak krokant gebakken, biologische frites, met een sprinkeltje zeezout en een dotje Vlaamse mayo. Aaibare ambiance en zorgvuldigheid in een stoere Mercedes Benz 609D.

Website

De Koffie Eend

Een klassieke Citroën Acadiane met koffiespecialiteiten en zoetigheden.

Website

dille kamille

Dille & Kamille

Dille & Kamille: een kraam voor heerlijke koffie en thee met wat lekkers erbij. Alledaagse geluk aan de rand van Het Veld.

Website

Donovan's Streetfood

De beste Javaanse en Surinaamse smaken, verzameld in verschillende gerechten waarmee je altijd goed zit. Authentiek, duurzaam en verfrissend!

Website

De Fromagerie

Fromagerie

Trek in een kaasplankje (of kaasplank XL) bij je drankje? De Fromagerie is er goed voor: een man met passie voor kaas die graag ambassadeur wil zijn van kleine kaasmakers die ambachtelijke producten maken. Opnieuw, ‘say cheese’. De politicoloog die marktkoopman werd, helpt je graag kiezen.

Website

Hoi Anh

Hoi Anh

Hoi Anh is ontstaan uit liefde voor de traditionele Vietnamese keuken. De basis van de Vietnamese keuken bestaat uit verse groenten en kruiden. Hoi Anh werkt met de verste ingrediënten.

Website

Ik smelt voor jou

Ik smelt voor jou

Echt Italiaans ijs. Franse ijscowagen. Ambachtelijk bereid. Op melk- of waterbasis. Zonder geur-, kleur- of smaakstoffen. Ook suikervrij ijs, yoghurtijs en smoothies. Hoorntje of bakje. Met of zonder slag. Speciale zomersmaken. Een wereld van ijs. Om van te zmelten.

Website

Karma Kebab

Karma Kebab

0.0 is anno 2019 een beetje de norm. Dus op Wonderfeel is dat pitabroodje, vol met originele kruiden en een fantastische knoflooksaus, gevuld met 0% vlees. Hier vind je een 100% plantaardige shoarma van knolselderij. Volgens klassiek recept gemarineerd en urenlang geroosterd. Goudbruine perfectie met sappige, stevige tonen zorgen voor een geweldige bite.

Website

Koffie K-tje

Koffie-K-tje biedt vanuit de opvallende rode Piaggio Ape 50 (‘De enige echte uit Italië’) een complete koffiekaart; niet alleen Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, maar ook ijskoffie. Bij Koffie-K-tje kun je ook een Theetje pakken. Er wordt gewerkt met verantwoorde koffiebonen en theebladeren. Kwaliteit en duurzaamheid.

Website

De Vijver

Smaakvolvo

Smaakvolvo

Zeg jij het maar: een stevige espresso of een zachte cappuccino? En allerlei varianten daar tussenin. De complete kosmos, in koffie, is vanuit de Smaakvolvo bereikbaar. Smaakvol is de boodschap. Een brok brownie? Ook verse muntthee verkrijgbaar.

Website

De Laan

Fratelli e pizza

Italiaanse pizza’s gebakken in houtgestookte steenovens.

Website