Ga naar hoofdinhoud

Wonderfeel x Sounds of Change

Jongerenevenement

Twee jaar lang was er geen enkele vorm van live kunst en cultuur mogelijk. Het Rijk heeft daarom een bedrag vrij gemaakt om jongeren een (cultureel) hart onder de riem te steken.

De cultuurcoaches van Wonderfeel hebben hiermee een jongerenevenement georganiseerd. In totaal ruim 150 middelbare scholieren van verschillende Hilversumse VMBO-scholen hebben een interactief, muzikaal optreden van Sounds of Change meegemaakt.

Op donderdag 14 april 2022 opende het MCO haar deuren voor de leerlingen die door middel van body percussion en rap, en trommelend op cementemmers uit hun dagelijkse sleur werden gehaald en letterlijk en figuurlijk dicht bij de muziek zaten. Onder leiding van Lucas Dols werden de optredens verzorgd door Dyar en HAN, die de scholieren meenamen op een muzikale wereldreis langs verschillende instrumenten en muziekstijlen.

Begin volgend schooljaar wordt de tweede dag van dit evenement georganiseerd, om zoveel mogelijk scholieren een kans te geven deze bijzondere dag bij te wonen.