Ga naar hoofdinhoud

Wonderfeel on tour

Met ‘Wonderfeel on Tour’ verzorgt Wonderfeel concerten op verschillende plekken in Hilversum en omgeving, in samenwerking met sociale partners.

In het kader van de Week van de Mantelzorg heeft Wonderfeel op 11 november in samenwerking met Versa Welzijn een concert voor mantelzorgers uit Hilversum in buurtcentrum Lopes Dias in Hilversum Noord georganiseerd.

De muziek werd verzorgd door het prijswinnende duo Josefien de Waele op harp en Camille Schneegans op dwarsfluit. ‘We zijn blij om de vele ‘onzichtbare’ helden in het zonnetje te zetten en hen te trakteren op een muzikaal dankjewel’, aldus cultuurcoach van Wonderfeel, Bess Mutsaerts.

In september heeft Wonderfeel in samenwerking met het Prinses Christina Concours en woondienstencentrum HilverZorg twee concerten verzorgd voor de oudere bewoners op twee locaties in Hilversum. Wij waren te gast bij de locaties ‘De Egelantier’ en ‘Lopes Dias’. De muziek werd verzorgd door drie jonge, talentvolle musici, prijswinnaars van het Prinses Christina Concours: Philip Karmanov (piano) Johan Wiersema (accordeon) en Kira van der Woerd (viool).

Vorige
Volgende