Ga naar hoofdinhoud

Programma Wonderfeel 2021 online

Het grootste gedeelte van het programma van Wonderfeel 2021 staat live! Wat nog ontbreekt is het kinderprogramma en programma van Dichter onder de Boom. Houd onze website dus goed in de gaten, want dit voegen we zo snel mogelijk toe. Voor het gehele programma geldt: wijzigingen zijn nog mogelijk.

Een aangepaste editie
We gaan ervan uit dat we ook deze zomer nog 1,5 meter afstand moeten houden, en plannen dus een Wonderfeel in afgeslankte vorm met beperkte bezoekerscapaciteit. Om iedereen een (verplichte) zitplek te bieden en toch maximaal bezoekers op het terrein te ontvangen, splitsen we de festivaldag in twee shifts voor telkens 450 bezoekers. Beide shifts – dagshift van 10-16.30 uur, avondshift van 17.30-23.15 uur – bieden elk een uniek programma van meer dan tien optredens op drie podia, verspreid over het festivalterrein. Ook het horeca-aanbod op het terrein wordt afgestemd op de dan geldende beperkingen.

Blokkenschema
In het blokkenschema kun je zien dat alles tot 17.30 een lichtblauwe kleur heeft en alles na die tijd een donkerblauwe kleur. Dit toont het verschil tussen het programma van de dagshift en dat van de avondshift.

Benieuwd naar het programma? We houden je niet langer in spanning. Je vindt het hier.