Ga naar hoofdinhoud

WinterWonderfeel

Met pijn in het hart hebben we moeten besluiten WinterWonderfeel te annuleren. Kroop Wonderfeel deze zomer nog door het oog van de naald, de nieuwe coronamaatregelen zetten een streep door onze eerste wintereditie op het prachtige landgoed Zonnestraal in Hilversum. De avondlockdown in combinatie met de anderhalve meter afstand houden maken het onmogelijk om het evenement verantwoord te organiseren. 

WinterWonderfeel had een voorstelling moeten worden waarin we ons konden onderdompelen in een hartverwarmende sfeer van muzikale verrassingen en poëzie. Een voorstelling waarin harmonie en optimisme even centraal hadden mogen staan.

De teleurstelling is groot voor het hele team en alle musici, maar… energy is never lost. We onderzoeken momenteel of WinterWonderfeel volgend jaar alsnog door kan gaan.

Als je een ticket voor WinterWonderfeel hebt gekocht krijg je de keuze om het aankoopbedrag terug te vorderen of om het bedrag geheel of gedeeltelijk te doneren. Wij sturen je hier komende week nadere informatie over.

Ondertussen zetten wij onze energie door naar Wonderfeel 2022. We zien ernaar uit om op 15, 16 en 17 juli elkaar weer te ontmoeten en zorgeloos de zomer te vieren op een zonovergoten Wonderfeel.

Praktisch

Data en tijden

Vrijdag 17 december – 17:30 & 20:30
Zaterdag 18 december – 17:30 & 20:30
Zondag 19 december – 14:00 & 17:00

Locatie

Landgoed Zonnestraal in Hilversum

Programma

Zoals je van ons gewend bent staat ook op het WinterWonderfeelprogramma klassiek én meer, in een sfeervolle omgeving. Neem plaats in de (eeuwoude!) klassieke spiegeltent, laat je in 75 minuten verrassen en verwarmen door een boordevol programma en dompel je onder in dat ouderwetse midwintergevoel. Na afloop knapt het kampvuur en staat de glühwein warm.

Met:
Cappella Amsterdam – kamerkoor • Bruckner Quartet – trombonekwartet • Lisa Jacobs of Noa Wildschut – violist • Lucas De Man – gastheer & verteller • Bencha Theater – aerial dance • Ingmar Heytze – dichter • Eva van Manen – singer-songwriter • Karin Strobos – mezzosopraan • Sabrina Starke – zangeres • De Meezingbende – kampvuurklassiekers

Klassieke spiegeltent

WinterWonderfeel strijkt met deze sfeervolle Spiegeltent van een eeuw oud neer op landgoed Zonnestraal in Hilversum.

Ruimte voor nieuwe rituelen en tegelijk dat ouderwetse midwintergevoel.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als WinterWonderfeel afgelast moet worden?

Wat is het dinerbuffet?

Kan ik met mijn dieet ook terecht bij het dinerbuffet?

Wat is het loge-arrangement?

Kan ik een ticket kopen voor meerdere voorstellingen?

Wat is het verschil tussen Wonderfeel en WinterWonderfeel?

WinterWonderfeel vindt plaats in een tent, is die verwarmd?