Ga naar hoofdinhoud

WinterWonderfeel | 16 & 17 december in Hilversum

WinterWonderfeel is een namiddag of avond vol hartverwarmende muziek en winterse verhalen. Dompel je onder in een weldadig en muzikaal midwintergevoel.

Gastheer en verteller Lucas De Man neemt je mee langs een prachtig programma, van betoverende koorklanken, imposante trombones tot intieme luisterliedjes, aria’s en poëzie. Na afloop staat de glühwein voor je klaar.

Tal van musici en vertellers passeren de revue, onder wie Karin Strobos, Lucas De Man, Sabrina Starke & Band, trombonist Sebastiaan Kemner & friends en zangers uit het Groot Omroepkoor. Geniet van muziek van onder anderen Pēteris Vasks, Johannes Brahms, Astor Piazzolla, Marvin Gay, Bill Withers, Georges Bizet, Nina Simone, Orlandus Lassus, Henry Purcell, Eric Whitacre, JacobTV en Anton Bruckner.

WinterWonderfeel vindt plaats in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum. Zin in een winterse avond? Kom dan op zaterdag 16 december om 20.00 langs! Hou je meer van een hartverwarmende activiteit in de schemering van de namiddag, kom dan lekker op zondag 17 december om 15.30. Het programma duurt zo’n 1,5 uur.

Kaarten voor beide dagen zijn verkrijgbaar via de website van het MCO. Voor meer info en kaarten, ga naar de concertagenda.