Ga naar hoofdinhoud

WinterWonderfeel afgelast

Met pijn in het hart hebben we moeten besluiten WinterWonderfeel te annuleren. Kroop Wonderfeel deze zomer nog door het oog van de naald, de nieuwe coronamaatregelen zetten een streep door onze eerste wintereditie op het prachtige landgoed Zonnestraal in Hilversum. De avondlockdown in combinatie met de anderhalve meter afstand houden maken het onmogelijk om het evenement verantwoord te organiseren.

WinterWonderfeel had een voorstelling moeten worden waarin we ons konden onderdompelen in een hartverwarmende sfeer van muzikale verrassingen en poëzie. Een voorstelling waarin harmonie en optimisme even centraal hadden mogen staan.

De teleurstelling is groot voor het hele team en alle musici, maar… energy is never lost. We onderzoeken momenteel of WinterWonderfeel volgend jaar alsnog door kan gaan.

Als je een ticket voor WinterWonderfeel hebt gekocht, heb je inmiddels informatie ontvangen over de afhandeling hiervan.

Ondertussen zetten wij onze energie door naar Wonderfeel 2022. We zien ernaar uit om op 15, 16 en 17 juli elkaar weer te ontmoeten en zorgeloos de zomer te vieren op een zonovergoten Wonderfeel.