Ga naar hoofdinhoud

Word Vriend van Wonderfeel

Een festival organiseren vraagt een hoop liefde, passie, visie, doorzettingsvermogen en financiële middelen. Een team van bureaumedewerkers, makers, programmeurs, producenten en vrijwilligers werken bijna een jaar lang aan dit bijzondere festival, waarin natuur en klassieke muziek centraal staan. Afgelopen edities heeft het festival laten zien waar haar kracht en potentie ligt.

Wil je Vriend van Wonderfeel worden? Lees hieronder hoe dat kan.

Vriend van Wonderfeel worden

Door het formulier hieronder in te vullen machtig je ons het gekozen bedrag (minimaal €45 maar meer is zeker van harte welkom als je het kan missen) jaarlijks – tot wederopzegging – van je rekening af te schrijven. Omdat Wonderfeel een culturele ANBI-status heeft, kunt u er fiscaal voordeel aan hebben (klik hier voor meer informatie).

Door Vriend te worden van Wonderfeel kan je met voorrang kaarten bestellen.

 

Als Vriend draag je bij aan de realisatie van Wonderfeel

Ons festival wordt mede mogelijk gemaakt door bezoekers die Vriend van ons worden en een jaarlijkse bijdrage doen. Deze steun helpt ons om de exploitatie sluitend te krijgen. Maar daarnaast geeft de Vriendschap ook de energie om elke editie weer te blijven prikkelen en te verrassen. Naast de verbondenheid die de Vriendschap met Wonderfeel oplevert, bieden we je graag het volgende aan:

  • Als Vriend bestel je met voorrang kaarten.
  • Voor aanvang van het festival ontvang je per post het programmaboekje en blokkenschema
  • Vrienden kunnen met 10% korting merchandise kopen op het festivalterrein
  • Vrienden worden met naam genoemd op het vriendenbord dat tijdens het festival op het festivalterrein wordt geplaatst (tenzij u aangeeft dit liever niet te willen).
  • Tijdens het festival is er een dagelijks borrel met de andere Wonderfeelvrienden!