Ga naar hoofdinhoud

Doneer en geef Turkse musici hun passie weer terug!

Istanbul Foundation for Culture and Arts (İKSV) zet zich in om nieuwe instrumenten te verstrekken aan muziekstudenten en docenten die hun instrument(en) hebben verloren door de verwoestende aardbevingen in Turkije. Wonderfeel helpt hen daar graag bij! Doet u mee?

WoNDeRFeel draagt bij.
Als partner van Istanbul Foundation for Culture and Arts – organisator van o.a. Istanbul Music Festival – draagt Wonderfeel samen met u hier graag aan bij. Door onze jarenlange samenwerking, die komend festival resulteert in een uitgebreide focus op de Turkse klassieke muziek-scene, voelen we ons betrokken en solidair met de getroffen Turkse musici. Het voelt niet meer dan logisch om hen in deze tijd te ondersteunen en het mede mogelijk te maken dat zij met een nieuw instrument hun passie en levenswerk weer kunnen oppakken.

Doe je mee?
We hopen dat je ons wilt helpen een substantiëel bedrag op te halen voor nieuwe instrumenten. Je kunt hier een donatie overmaken. Alles is meer dan welkom. Het geschonken bedrag komt in eerste instantie bij Wonderfeel terecht en wij zorgen ervoor dat jouw donatie vervolgens voor 100% bij IKSV terecht komt om in de aanschaf van de instrumenten te voorzien.

Wil je meer weten over het project? Hier vind je meer informatie over het IKSV en het project.

€ 0,00

Klik op de knop Naar betalen om de betaalmethode te kiezen en de donatie af te ronden.