Ga naar hoofdinhoud

Cruyff Courts

Cultuur@CruyffCourts nu ook in Hilversum

Op woensdag 28 april 2021 ging de eerste Cultuur@CruyffCourts in Hilversum van start, georganiseerd in samenwerking met de Cultuurcoach van Wonderfeel Bess Mutsaerts. Kinderen tussen de acht en vijftien jaar konden het hele voorjaar gratis meedoen aan verschillende activiteiten op gebied van dans, muziek en kunst, op het Johan Cruyff Court Hilversum aan de Stephensonlaan in Hilversum Noord.

Kom langs!

Doe je mee?

Al jaren wordt er intensief gebruik gemaakt van de Cruyff Courts voor sport en spel door jongeren onder begeleiding van de buurtsportcoach of op eigen initiatief. Het programma van de Cultuur@CruyffCourts is heel gevarieerd en wordt nu ook in Hilversum georganiseerd door verschillende culturele instellingen.

De workshops variëren van theater tot t-shirts ontwerpen en van Smartphone Fotografie tot Graffiti. Wil jij dit ook uitproberen? Kom dan vooral langs bij een van de courts!

Samen voetballen, turnen, dansen of muziek maken is voor kinderen belangrijk, tijdens de coronacrisis werd dat nog duidelijker. In 2021 deed Hilversum voor het eerst mee met het landelijke project Cultuur@Cruyffcourts dat is ontstaan uit een samenwerking tussen de Cruyff Foundation en het Jeugdfonds Sport & Cultuur.